Malin alias frugan

Underbara höst!
För er som undrar, ingen bäbis än men är i vecka 40 så när som helst nu 😅 jag är därmed både tung å trött å har foglossning men idag var såå fint att jag gick längre än tänkt iaf (Vi snackar cirka 4 km, för mig just nu är det ett maraton som tog över en timme 🤣) men det var helt underbart. Det enda som kunnat göra det finare hade varit att få gå där med barnvagnen... Men det kommer ju ^^. 
 
Jag tränade en hel del lydnad med min hund diesel. Jag går en minikurs hos en kompis i rallylydnad men istället för att tävla eller gå bana så använder jag övningarna för att få ett bättre samspel i trafiken. Det fanns en period då jag trodde vi behövde lämna bort hunden för att det inte fungerade i trafiken, men nu är jag aldrig osäker och upplever att jag har full kontroll!  Jag tänkte skriva lite med om hur den träningen går i ett annat inlägg. 
Förutom träningen så plockade vi löv till maken/husse/pappa (han har många titlar nu) och gjorde en bukett att överraska honom med hemma :) 
 
Min förhoppning när barnet har kommit är att jag blir mer rörlig och kan börja vara mer i naturen, å då ska jag verkligen bli bättre på att uppdatera här! 
 
Kram på er